Kantoor

Bone conduction kantoor

Bone conduction koptelefoon voor op kantoor.


Wat voor soort koptelefoon zoek je?


Over Bone conduction op kantoor

Als je elke dag voor je werk met een headset moet werken, is het ook wel fijn om af en toe je oren wat rust te geven. Dit kan door middel van een bone conduction headset. Er zijn meerdere modellen beschikbaar. Voor mensen die veel moeten communiceren met de koptelefoon, is het model met noise-canceling microfoon de beste keuze.

De beste headsets voor op kantoor:

Alle modellen voor op kantoor

Bone conduction headset voor op kantoor

Werk je veel op kantoor of moet je veel online vergaderen? Dan wil je niet altijd oordopjes in of een koptelefoon op. Soms wil je de oren ook wat rust geven. Een headset met bone conduction technologie is dan echt ideaal. De oren blijven helemaal vrij, waardoor je de oren tijdens het werk en de vergaderingen wat rust geeft. Het best beoordeelde model op dit gebied namens onze redactie is dit model. Deze heeft een externe microfoon met noise cancelling capaciteiten. Handig als je jouw stem echt goed over wilt laten komen op de ander.

Alternatieven op het topmodel

Naast het topmodel zijn er nog meer bluetooth headsets geschikt voor op kantoor. In deze modellen zitten één, vaak twee, ingebouwde microfoons ingebouwd. Deze vangen het geluid goed op. Dankzij de speakers die bij de jukbeenderen zitten, wordt het geluid overgebracht naar het binnenoor en de hersenen. Dit zijn o.a. het instapmodel OpenMove en de beter beoordeelde OpenRun. Beiden goed geschikt voor op kantoor, om mee te bellen en te vergaderen.

Online vergaderen bone conduction kantoor openear headset

Goed om te weten: Naast gebruik voor werk/professioneel/kantoor, kun je de koptelefoon ook gebruiken om muziek te luisteren of te sporten. Wil je gaan sporten, dan is de OpenComm misschien wat minder geschikt wegens de toegevoegde microfoon aan het ontwerp. Kies dan voor de OpenMove of OpenRun.

Geschikt voor online vergaderen

Je koppelt een bluetooth OpenEar headset aan de computer, pc, tablet of smartphone via bluetooth. Eigenlijk zijn vrijwel alle apparaten wel voorzien van een bluetooth signaal waar je dingen aan kan koppelen. Anders zou je een bluetooth dongle kunnen overwegen (zoals deze). Je start jouw favoriete vergadersoftware op, zoals Teams, Zoom of Skype en hoort het geluid van de vergadering op de bone conduction headset. Zelf kan je ook meepraten tijdens de vergadering dankzij de ingebouwde microfoon. Ideaal voor op kantoor dus!