Een oplaadkabel kopen voor een Shokz bone conduction koptelefoon

Shokz oplaadkabel

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Bone conduction koptelefoons van het merk Shokz zijn immens populair. Het is dan ook de marktleider op dit gebied qua verkopen en aangevraagde patenten / patenten in bezit. Het kan per model verschillen welk oplaadkabeltje je nodig hebt. Bij aankoop van een bone conduction koptelefoon van Shokz ontvang je altijd een oplaadkabeltje. Het kopje waar je de usbkabel in steekt krijg je er niet bij. Deze heb je waarschijnlijk nog wel liggen thuis. Dit is hetzelfde als een normale USB-lader van bijvoorbeeld een telefoon (als deze niet van Apple is 😉) of een ander oplaadbaar apparaat. Ben je het kabeltje kwijt? Bekijk dan in dit artikel welk oplaadkabel je voor Shokz toestellen nodig hebt!

Opencomm oplaadkabel

We starten dit artikel met de oplaadkabel van de OpenComm Deze oplaadkabel is – vergeleken met veel andere Shokz modellen – erg bijzonder. Het is namelijk een oplaadkabeltje die speciaal is ontworpen voor de Shokz OpenComm. Een vervangende kabel kan je voor ongeveer 10-15 euro kopen bij de onderstaande aanbieders:

Wist je dat: Deze bone conduction headset als best uit de test is gekomen in de categorie kantoor, zoals je in onze bone conduction top 5 kan zien.

OpenRun: magnetische oplaadkabel

De OpenRun serie koptelefoons (voorheen AfterShokz Aeropex) bestaat uit:

Deze modellen maken gebruik van een speciaal magnetisch oplaadkabeltje. Je krijgt dit kabeltje altijd bij aankoop van een nieuwe koptelefoon. Koop je deze tweedehands? Vraag dan altijd of ze het juiste oplaadkabeltje meegeven bij aankoop! Een vervangende oplaadkabel kan je bij de volgende aanbieders kopen:

Xtrainerz / OpenSwim

Deze bone conduction koptelefoon maakt gebruik van een speciaal oplaadhoesje met usbkabel. Dit hoesje is zo speciaal, omdat het model zelf natuurlijk volledig waterdicht moet zijn. De Xtrainerz en OpenSwim zijn beiden bone conduction koptelefoons waar je tot 2 meter diep kan zwemmen. Ben je de oplaadcase kwijt? Kijk dan eens bij de volgende aanbieders:

OpenMove

Eén van de nieuwste modellen én het beste instapmodel van dit moment is de OpenMove. Groot voordeel is dat het opladen van deze botgeleiding koptelefoon werkt met een normale usb-c kabel. Deze kabel gebruik je bijvoorbeeld ook voor het opladen van nieuwere Samsung / Android telefoons. Heb je deze kabel niet? Dan kan je hieronder een vervangende oplaadkabel kopen

Edwin

Edwin heeft jarenlange ervaring opgedaan met audio en technologie. Sinds 2013 test hij producten zoals hoofdtelefoons, oortjes, smartwatches en boneconduction koptelefoons voor diverse websites.

Categorie: Informatie