Black Friday 2022: Bone conduction koptelefoons in de aanbieding

Tijdens Black Friday zullen ook weer diverse bone conduction koptelefoons in de aanbieding te koop zijn. Deze koptelefoons sturen het geluid via de jukbeenderen direct door naar het binnenoor. Je hoort het geluid dus op een hele gave manier, waarbij de oren zelf vrij blijven. Het voordeel is dat je je dan gewoon nog bewust bent van de omgeving. Black Friday 2022 is op 25 november, maar de eerste deals op het gebied van botgeleiding koptelefoons en headsets kun je al vanaf maandag 18 november verwachten. De knotsgekke aanbiedingen zijn er niet voor even, maar vaak wel tot 10 dagen. De bone conduction koptelefoon sale eindigt rond Cyber Monday, op maandag 28 november 2022. In dit artikel houden we je op de hoogte van de beste koptelefoon deals tijdens Black Friday in 2022.

Webwinkels waar Bone conduction in de aanbieding is tijdens Black Friday 2022

De onderstaande webwinkels hebben uitstekende deals tijdens Black Friday. Al de onderstaande webshops verkopen ook onze favoriete koptelefoons die gebruik maken van bone conduction.

Bol.com

Eén van de grootste aanbieders van bone conduction koptelefoons in Nederland en België. vrijwel altijd verzekert van een mooie prijs op het merk Shokz (voormalig AfterShokz). Ook goedkopere alternatieven

Coolblue

Naast bol.com de grootste in Nederland op het gebied van headsets met beengeleiding. Je vindt hier voornamelijk hoge kwaliteit, van goede merken. Minder goedkopere (slechte) alternatieven zoals bij bol.

Amazon

Amazon is een vrij nieuwe speler in Nederland. Heeft veel soorten boneconduction koptelefoons in assortiment. Knalt altijd flink met prijzen tijdens Black Friday en Cyber Monday. Ook in 2022. .

Black Friday bone conduction

Alle Black Friday aanbiedingen op een rij

Hieronder bekijken we diverse aanbiedingen in de Black Friday 2022 sale op het gebied van headsets met bone conduction technologie. Deze hebben we onderverdeeld in meerdere categorieën, zodat je altijd de beste deal kan vinden die bij jou past. Weet je niet precies welk model je moet hebben, maar je wilt wel kennismaken met botgeleiding / bone conduction? Dan raden we het instapmodel, of hardloopmodel van harte aan.

*Deze modellen zijn niet allemaal door onze redactie uitgetest. Kopen op eigen risico

Veelgestelde vragen en antwoorden op een rij

Wij krijgen regelmatig vragen over Bone Conduction en Black Friday. Hieronder geven we een antwoord op de vragen die we het meest hebben gehoord de afgelopen jaren tijdens deze periode in november.

Wanneer is het Black Friday in 2022?

In 2022 valt Black Friday – net zoals altijd – een dag na Thanksgiving. Dit is een Amerikaanse feest die gehouden wordt op donderdag 24 november Black Friday is een dag later, op 25 november 2022. Cyber Monday wordt gehouden op 28 november,. We zien dat de meeste webwinkels die bone conduction in de aanbieding hebben de deals laten doorlopen van soms wel 18 november tot en met 28 november.

Welke koptelefoon raden jullie aan om in de aanbieding te kopen?

Je kan hier een lijst vinden met onze favoriete bone conduction koptelefoons. Dit soort koptelefoons worden ook wel beengeleiding of botgeleiding headsets genoemd. De lijst is tot stand gekomen op basis van echte testen van onze redactie.